het hondenhotel voor alle rassen!

HONDENPENSION

Hondenhotel Maas en Waal is een hondenpension voor alle hondenrassen.De honden verblijven in grote verwarmde binnenkennels. U mag altijd een mand, dekentje of speeltje meenemen voor het vertrouwde luchtje. Eventuele schade aan uw meegebrachte spullen kan door ons niet vergoed worden.

Bij ons worden de honden drie keer per dag aangelijnd naar de speelweide  gebracht, waardoor wij zelf veel contact hebben met de hond en ook direct kunnen zien, hoe de conditie van de hond is. Als wij zien dat de hond niet in goede conditie verkeert, dan beschikken wij over een vaste dierenarts. Mochten er complicaties zijn, dan neemt hij contact op met uw eigen dierenarts. Eenmaal buiten is het mogelijk dat ze met andere honden kunnen spelen.

Om zoveel mogelijk rust binnen de verblijven te handhaven werken wij met openingstijden. Zie voor de openingstijden onze Contactpagina.

UW HOND BRENGEN

Komt uw hond voor het eerst bij ons logeren? U kunt altijd vooraf komen kijken bij ons. Dit kan na een afspraak tel. of per mail.

VERPLICHTE INENTINGEN

Uw hond moet ingeënt zijn tegen Parvo, Hondenziekte (jaarlijkse Cocktail) (maximaal 1 jaar geleden) en Kennelhoest d.m.v. neusspray Nobivac KC (Bordetella) (maximaal 1 jaar geleden) of Kennelhoest d.m.v. Pneumodog (Bordetella) (maximaal 3 maanden geleden).

Voor deze inentingen geldt dat deze niet mogen zijn toegediend korter dan 2 weken voor de eerste pensiondag. Zodra u uw hond op de eerste pensiondag komt brengen, zorgt u ervoor dat u het inentingenboekje meebrengt, zodat in geval van controle van het pension van iedere hond een geldig entingsbewijs kan worden overlegd. Vanzelfsprekend dient uw hond vrij te zijn van parasieten en besmettelijke ziektes.

LET OP: Wanneer de entingen niet in orde zijn, wordt uw hond niet toegelaten!

VOEDING

In ons hondenhotel voeren wij 2 keer per dag hoogwaardige voeding van Royal Canin  indien nodig kan dat ook 3 keer per dag. Natuurlijk is het ook mogelijk om eigen brokken of vlees mee te nemen.